UTBILDA DIG-ALLTID ETT SÄKERT KORT

posted in: Uncategorized | 0

 

 

Det är många som vill fortbilda sig, utmana sig själva inom sitt jobb, växa och få mer ansvar. Framför allt inom skönhetsbranschen där utvecklingen snabbt går framåt. Nya produkter, nya injektionstekniker, nya, säkrare och bättre sätt att behandla på och nya märken som lanseras. Det går fort i hockey brukar det heta men man kan snarare mynta det uttrycket på den här innovativa branschen. Dr Calle har ju varit på vift i världen rätt nyligen, båda i Bangkok och Sydkorea för att att utbilda sig inom Tesslift, en ny generation trådar som är upp till 80 gånger starkare än traditionella trådar och ger ett otroligt ansiktslyft utan kirurgi.

 

Dr Calle är utbildningsansvarig på Forma Vita och har arbetat inom den estetiska medicinen sedan 2009. Dessförinnan som familjeläkare och specialist i allmänmedicin och under sina år inom estetiken har han arbetat med flera av de större företagen och deras produkter. Sedan tio år, då PDO trådar introducerades i Sverige utbildades Dr Westerby i PLA-tråden Sillhoutte Soft som då var ny på marknaden. Därefter har Forma Vita erbjudit trådlyft och flera av våra behandlare har fått en stor vana med trådar, från kollagenstimulerande monotrådar till mer lyftande cog-trådar.

 

 

Tesslift kom förra året till Sverige och Dr Westerby har nu sedan ett år utbildas inom Tesslift på universitetskliniken i Bankgkok, Thailand och därefter i SydKorea. Nu har han möjlighet att träna och sköta certifiering via TessliftNordic till sjuksköterskor, tandläkare och läkare.

 

Nu kan du som är intresserad och vill förkovra dig, gå en kurs i Tesslift för att bli certifierad av Dr Calle.  Vill du anmäla dig gör du det enkelt genom att klicka här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *