TRÅD ELLER ICKE TRÅD? DET ÄR FRÅGAN

posted in: Uncategorized | 0

På Forma Vita vill man mer bevara eller återställa än förändra, så naturliga resultat som möjligt, något som är viktigt för mig och säkert många andra. Jag är också väldigt nyfiken på trådlyft, Det har ju en uppstramande effekt utan att ge volym, man vill inte ha för mycket volym, se uppsvälld ut. Däremot ser det väldigt läskigt ut när man sätter in dem så jag är lite tveksam men de jag pratat med säger att det ser värre ut än vad det är, att det inte känns så mycket som man kan tro och det känns tryggt. Sedan får man bedövning förstås.

 

Om jag nu ska göra trådar blir det med den den nya generationens trådar Tesslift. De ger ansiktslyft och stimulerar kroppen att skapa sitt eget kollagen, trådarna är 80 gånger starkare än vanliga trådar och jag vet att dr. Calle nyligen varit i Asien för att lära sig allt om den tekniken att sätta trådar för att få ett effektivt resultat. Det är främst käklinje och hals som jag har funderat över. Framför allt ser jag  i profil att jag tappat min käklinje en del och man kan inte trolla med fillers hur länge som helst förstås.

 

I många år har tillverkare försökt skapa en mer hållbar tråd med lyftkraft och ökad fästförmåga. I Korea har ett företag lyckats. Patenterad och kvalitetssäkrad finns nu den typen av tråd som kallas mesch-scafold där tråden består av två delar. Ett yttre hölje av tunna fina pdo-trådar i ett nätverk, meshscafold. En kärna av cogtråd, kraftig tråd med små hullingar. Resultatet av kombinationen ger en 80 ggr starkare tråd med fästförmåga som fördelar sig jämt över hela trådens yta

 

Vi får se. Jag ska fundera. Jag är alltid lite sen på bollen, försiktig. Vill vrida och vända på saker innan beslut tas. Men jag vet ju att jag är i goda händer.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *