Tanja Fylking, blivande brud i maj som gjort en multi-diciplinär skönhetsresa

posted in: Uncategorized | 0

Tanja Fylking fyllde 50 år i somras och arbetar till vardags som PT med träning, kost och hälsa. Och visst kan man ana det när man träffar henne:).

I maj är det dags för festligheter för då skall Tanja så brud! Hon gifter sig med kärleken Lasse och självklart är det mycket som skall ordnas innan den stora dagen. Lokal, kyrka, klänning och mycket mer har så klart stått på agendan men även en behandlingsplan för ansiktet och huden.

Inför ett bröllop bör man starta i tid när det gäller både hudbehandlingar och estetiska injektioner. Detta för att säkerställa att ett slutresultat hinner synas i tid och att det är ett resultat du kan känna dig nöjd med. Svullnad, blåmärken är ju inget vi vill se just på bröllopsdagen.

Trådar och tesslift-trådar

Tesslift är lite annorlunda än de trådar vi tidigare arbetat med eftersom  tråden  dels är längre och dels har både hullingar samt ett mesh-nätverk runt hullingtråden. Du ser ett exempel på detta på bilden nedan där man visar en modell av en tesslift-tråd.

Detta gör tråden betydligt starkare än de trådar vi tidigare arbetat med  samt att det som vi betecknar som en tesslift-tråd med tanke på dess längd , egentligen är lika mycket som två trådar av den ordinarie cog-tråden.

Det tar upp till sex månader efter en tess-liftbehandling innan du kan se slutresultatet. För Tanjas del har dessa sex månader nu passerat och vi har i dagarna tagit efterbilder.

Lyssna och titta på filmklippet ovan för att höra mer om Tanjas upplevelser.  

Men Tanja har inte bara fått detta fantastisk trådlyft utan även en annan biostimulator- HArmonyCa. Det är en produkt som vi använt på Forma Vita ett drygt år men som lanserats publikt helt nyligen. En hybridfiller med kalciumhydroxyapatit som boostar kollagenproduktionen.

Ytterligare har vi jobbat med IPL för hudtonen och kvaliten i ansiktet samt Venus viva för att strama upp huden på halsen. Före- och efterbilderna kommer i ett separat inlägg där vi berättar med om de olika behandlingarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *