TANJAS RESA

posted in: Uncategorized | 0

 

Min vän Tanja kom till kliniken för att hon tyckte hon tappar struktur och konturer i ansiktet och behövde hjälp med att återgå till sitt forna jag med skarpare drag. Calle har stor erfarenhet av trådar och framför allt den nya generationens trådar Tesslift.

 

Tanja har varit väldigt nöjd med resultatet där  målet med behandlingen är att ge  ett ansiktslyft, strama upp huden eller förbättra hudtonen. Tesslift är en helt ny generation av trådlyft med flera stora skillnader från tidigare trådars konstruktion.

 

Jag är själv lite inne på att göra detta då jag hört så mycket gott om resultatet. Jag är dock rädd för smärtan men har hört av flera som genomgått behandlingen att det inte alls är så farligt.

Vill man inte lägga sig under kniven och göra ett kirurgisk ingrepp så är detta ett sätt att ändå göra ett lyft utan den typen av större ingrepp som förstås också kräver en helt annan typ av konvalescens.

 

Vill också påminna om att våren, som förstås är fantastisk, också är farlig med sin starka sol. Ni vet ju hur jag tjatar om solsydd! Förmodligen för jag själv har fått stora skador av för mycket solande så glöm inte solskydd redan när de första, starka solstrålarna kommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *