Tanja Fylking, mer om behandlingarna hos oss på Forma Vita

Här nedan kan du se före- och efterbilderna på Tanjas multidisciplinära skönhetsresa. Vi har hjälpt henne med allt från Tess-lift och trådar till biostimuleraren Harmonyca, IPL, Venus Viva och Powder brows. De fantastiska ögonbrynen fixade Sofia på Forma Vita Falun. Nu känner vi oss övertygade om att hon är redo för sitt bröllop i slutet av maj.

Det tar tid…

Vi vill understryka vikten av att planera i tid för behandling inför viktiga dagar i livet. Vissa behandlingar kan ta flera månader innan resultatet syns och om du skulle stöta på komplikationer eller behöva göra förbättringar behöver du ha tiden på din sida.

Tanja gjorde sitt trådlyft med Tesslift-trådar för nästan ett år sedan och resultatet av trådarnas kollagenstimulerande effekt tar upp till ett år innan det syns. Vi fortsätter också att jobba med IPL-behandlingar för att motverka Tanjas tidigare uppkomna pigmenteringar. Vi rekommenderar starkt att skydda huden med en bra SPF-kräm och gärna keps eller solhatt för att undvika ytterligare skador.

Biostimulerare, vad är det?

Vi använder flera olika biostimulerande behandlingar, såsom Sculptra, Facethem och Harmonyca. Tanja har fått Harmonyca för cirka åtta månader sedan och den har gett henne en föryngrad och mer elastisk hud med färre tecken på åldrande. HarmonyCas mjuka hyaluronsyrefiller ger en direkt effekt och dessutom skapar hydroxiapatiten en “byggställning” som bidrar till att huden skapar nytt stödmaterial som elastin och kollagen, som huden förlorar naturligt med åldern.

Vi önskar Tanja och Lasse all lycka och hoppas att deras dag, 27 maj, blir ett minne för livet!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *