SPÄNNANDE NYHET PÅ KLINIKEN!

posted in: beauty, Lifestyle, Uncategorized | 0

 

Jag provade en behandling med nya produkten HArmonyCA för ganska exakt sex månader sedan och upplevde inte någon nämnvärd skillnad omedelbart förutom ett direkt glow, som om huden ”fylldes” ut. Sedan gick veckorna och jag tänkte inte så mycket på behandlingen. Men de senaste månaderna har jag märkt en tydlig skillnad i fasthet och struktur. Det finns en tydlighet där materialet har lagts (kindben och utsida kind främst) ej panna.

 

Och nu kommer vi till det bästa i hela kråksången. HArmonyCa sitter. Länge. I like och till skillnad från alla andra fillers fungerar denna i två faser, fyller omedelbart ut behandlingsområdet och ökar kollagenproduktionen över tid. Därför håller resultaten av behandlingarna upp till 19 mån. Hurra säger jag!

 

 

För några dagar sedan var jag hos Dr Calle för ett återbesök för att med ett ultraljud mäta huden. På videon kan du se att de ljusare och tätare partierna är en ökad kollagenproduktion. Calle mätte i område där ingen behandling gjorts för att se skillnad. Och det är helt klart mätbart via ultraljudet. Jag tror mycket på den här produkten eftersom den verkar på sikt och ger tydlig skillnad. Hör av dig till kliniken för mer detaljerad information eller läs mer om den här på sajten.

Nu ska jag hasta upp på stan för en lunch med en frilansjournalistkollega och sedan vidare till en bokrelease.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *