Behandling av huden runt ögonen för hudföryngring med Soft Co2-eye laser

posted in: Co2-laser, Hudföryngring | 0

Tycker du att du ser lite gammal och trött ut runt ögonen? Du kanske börjar få fina linjer och rynkor som du vill minska? Då kan en behandling med laser vara någonting för dig? 

Med hjälp av Co2-laser kan vi skapa en hudföryngring i ögonområdet. Laserljuset gör mikrokanaler som tillsammans med värmen som tillförs huden resulterar i en uppstramning av huden eftersom nytt kollagen bildas.

Behandlingen reducerar fina linjer och rynkor och den är perfekt för dig som vill tajta till huden i ögonområdet. Konvalecenstiden är relativt kort då behandlingen utförs i kurer med tre till sex behandlingar. 

Efter varje kur kan du få en rodnad, flagning och en mindre svullnad som kan hålla i sig i cirka tre till fem dagar. 

Efter fyra veckor upprepas behandlingen det antal gånger du och din behandlar valt vid konsultationen. Slutresultatet syns sex månader efter sista behandlingen.

Vi rekommenderar att du underhåller och bibehåller resultatet med en behandling per år.

En säker behandling som är relativt smärtfri

Innan behandlingen görs en konsultation där vi berättar mer om vad som kommer hända och du kan ställa frågor. 

Innan behandlingen bedövas området med salva. För de flesta är behandlingen relativt smärtfri även om viss värmekänsla kan upplevas. Timmarna efter behandlingen kan du uppleva att det bränner och hettar något i området, men det brukar inte göra ont. 

Behandlingen är säker då co2-lasern levererar en ljusenergi som omvandlas till värme i vävnaden, vilket är ett mycket bra sätt att öka nybildningen av kollagen och bygga upp din kollagenbank.

Boka din konsultation hos oss på Forma Vita. Behandlingen utförs av Dr Calle samt leg. ssk. Anna och Magdalena. Välkommen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *