REVOLUTIONERANDE TRÅDAR -TESSLIFT

posted in: Uncategorized | 0

 

Det här med trådar har funnits ett tag och jag har varit nyfiken på att själv prova men har ibland tyckt det har sett ganska hårdhänt ut när man placerar  dem. Dock har jag pratat med flera personer som gjort trådlyft  som upplever att det inte alls är smärtsamt. Nu har det kommit en generation av nya trådar som är upp till 80 gånger starkare än de forna och har en hållbarhet upp till två år. Tesslift.

I många år har tillverkare försökt skapa en mer hållbar tråd med lyftkraft och ökad fästförmåga och i  Korea har ett företag lyckats. Patenterad och kvalitetssäkrad finns nu den typen av tråd som kallas mesch-scafold och som ingår i Tesslift-familjen.

Tråden består av två delar. Ett yttre hölje av tunna fina pdo-trådar i ett nätverk, kallad meshscafold och en kärna av cogtråd, kraftig tråd med små hullingar som ger en kombinationen ger en 80 ggr starkare tråd med fästförmåga

På Forma Vita har man över 10 års erfarenhet av att jobba med just trådar och det finns flera olika trådar att använda sig, kraftiga som Tesslift men även andra, tunnare . Kort sagt ökar de hudens egen produktion av kollagen förutom att förstås lyfta upp huden, främst vid haka och käklinje.

 

Jag är kanske inte riktigt ännu där men jag vet att jag så småningom kommer att vilja prova på trådar och då gärna Tesslift som jag har förstått är liksom trådarnas Royce Rolls. Det jag gillar är att det ger ett sådant hållbart och långt resultat, upp till fyra gånger längre hållbarhet än vanliga, konventionella trådar.  Tråden är steril och insättning av tråden utförs inom lokal, steril zon och både Dr Carl och Dr Richard har båda lång erfarenhet och internationell utbildning i Tesslift och arbetar med utbildning av andra Tesslift-användare. Det känns tryggt för mig.

 

 

Spännande med nya, innovativa behandlingar. Vill du läsa mer om Tesslift gör du det här. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *