Re-lansering

posted in: Uncategorized | 0

För fem år sedan drev Forma Vita en blogg med inriktning på skönhet, nya behandlingar och allmänt välbefinnande. Det är något som fortfarande är en viktig hörnsten i allt vi gör och vi tror på att våra kunder inte bara vill följa oss på Instagram eller Facebook där det ofta blir ganska korta uppdateringar som är mer bildbaserade, utan även i ett matigare format på en annan plattform som här.

Bloggen kommer vandra mellan personliga iakttagelser av omvärlden och inte alltid vara kopplad till beauty. Den kommer innehålla allehanda reflektioner ur ett ganska personligt perspektiv och beröra ämnen som är allmängiltiga för de flesta av oss men förstås även handla om nyheter inom skönhet, kampanjer vi har på Forma Vita, vår nya, coola 3D konsultation, Tesslift, det senaste inom den hypade, koreanska hudvården och myterna om man verkligen kan skulptera kroppen med kyla. Kort sagt allt mellan himmel och jord med fokus på skönhet.

 

Vi kommer en gång i månaden har en frågelåda där ni ställer frågorna (inga är för dumma) och Dr Calle svarar.

 

Vi vill att Forma Vita ska vara den naturliga platsen att vända sig till när man funderat på att göra en skönhetsbehandling av något slag och ett steg i den riktningen är att möta er på olika plattformar.

 

Varmt välkomna, detta blir kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *