PDO-trådar för hudförbättring

posted in: Hudförbättring | 0

Tunna pdo-trådar används i hudförbättrande syfte. De läggs i ett relativt stort antal mycket tunna trådar på utvalda ställen under huden för att ge en kollagenstimulerande och uppstramande effekt. Denna metod stimulerar tillväxten av kollagen och elastin och passar utmärkt för personer med tunn och slapp hud. 

Trådarna bryts efter en tid ned av kroppen och försvinner. Behandlingen bör upprepas efter ca 18 månader. Efter behandlingen har du en viss rodnad samt ev. något blåmärke men kan i stort sett återgå till ditt normala liv direkt.

Vem passar behandlingen för?

Behandlingen passar i första hand för dig som söker en hudförbättring, inte ett egentligt lyft. Effekten är mycket subtil och förändrar inte ditt utseende i grunden utan har på längre sikt en kollagenstimulerande effekt som ger huden spänst. Om du redan har volym och därför inte vill göra mer fillers kan detta vara en lämplig behandling för dig.

Innan behandlingen får du antingen sitta med bedövande salva alternativt att du, som på filmen ovan, får bedövning injicerad. Detta gör behandlingen relativt smärtfri.

Det finns även kraftigare PDO-trådar med hullingar/cogs vilket är lämpligt om du har lite lös hud och vill lyfta den. De kraftigare cog-trådarna kan även kombineras med de tunna, hudförbättrande pdo-trådarna. Mer om detta i ett annat inlägg. Just nu har vi en kampanj på tunna PDO-trådar med fri konsultation hos ssk. Magdalena och Annelie.

På bilden syns endast 12 st trådar. I priset för tunna trådar på kinder så ingår ca 40 trådar per kind.

Kinder 5590 kr (ord. pris 7490 kr)

Haka 5590 kr (ord. pris 7490 kr)

Käklinje 7290 kr (ord.pris 9490 kr)

Käklinje, kinder 9490 kr (ord. pris 13990 kr)

Käklinje, kind, haka 13490 kr (ord. pris 15990 kr)

Gäller endast hos ssk Magdalena och Anneli t.o.m. 230331. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *