NÄSTE MAN TILL RAKNING

posted in: Uncategorized | 0

 

Jodå. Fler och fler män upptäcker att skönhet och omvårdnad av sitt yttre inte bara är förbehållet kvinnor. Fler och fler av dem söker sig till Forma Vita och andra kliniker för att ibland bara underhålla med en djuprengörande peeling, få bort den sista putmagen  med coolsculpting, (den som är svår att få bort trots träning) eller  skulptera fram en haka med med hjälp av injektionsbehandling. Här finns ett intressant blogginlägg som avhandlar just detta.

 

När vi nyligen pratade med skådisen och modellen Kenny Solomons så var hans spaning att män äntligen har börjar prata om vikten av att ta hand om sig mer än att bara raka sig. Myten  att man som man skulle vara mindre manlig om man diskuterar fuktcreme med grabbarna böjar uppluckras och i grunden handlar det om att vilja ta hand om sig, se bra och fräsch ut för båda könen.

 

Johnny Edlind, här på videon, representerar en yngre man med mycket lite åldersförändringar. Tvärtom kan ibland vissa åldersförändringar bidra till att utseendet mognar. Underhåll med peelingar som t.ex. Neostratas peelingar samt PRX T33, PRX-reverse är något som kan vara en bra början. Dessutom behövs en anpassad daglig hudvård för män som ofta har en annorlunda hud än kvinnor. Johnny ville dessutom sudda lite på sin hudcanvas med vår kraftfulla picolaser. Alltså ta bort sina tatueringar.

 

Numera exploder skönhetsbranschen med produkter för män, dofter, cremer och behandlingar för män. Det välkomnas stort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *