J

Att besluta sig för att göra en injektionsbehandling är ett stort steg för många. Kanske har man funderat i flera år, jämfört kliniker, priset, resultat och renommé. Pratat med vänner och bekanta, eller tvärtom, inte prata med en människa då det tyvärr fortfarande är en del tabun kring yta och behandlingar.

En stor del av beslutet är att känna sig trygg med sin behandlare, att man vet att personen är utbildad och helt enkelt vet vad den gör och i några porträtt framåt kommer vi presentera våra medarbetare på kliniken.

Först ut är legitimerade sjuksköterskan Magdalena.

Magdalena, vad har du arbetat med tidigare?

– Jag har jobbat inom ASIH (avancerad sjukvård i hemmet) och även med ortopedi på Södersjukhuset och akutgeriatrisk vård  samt volontärarbetat i Ghana.

Vad fick dig att välja yrket?

– När jag var yngre tittade jag på ett program Dr 90210 som utspelade sig på en plastikkirurgisk klinik, jag missade inte ett enda avsnitt. Älskade att se hur människor kunde få hjälp med sina komplex, få en ökad självkänsla. Jag blev inspirerad av hela den skapande processen att med små verktyg förbättra personens naturliga drag. Det var nog där och då jag bestämde mig för vad jag ville pyssla med i livet.

Finns det någon behandling du tycker är extra spännande?

– Jag tycker mycket om också mixen av alla de olika behandlingarna då det ofta blir  det väldigt fina resultat vid just kombinationsbehandlingar. Jag älskar att utföra injektionsbehandlingar men även att göra laser, PRP, Dermapen och Coolsculpting.

Vad driver dig på jobbet?

– Förutom alla härliga medarbetare och kunder så måste jag ändå säga att jag aldrig slutar fascineras över den skapande processen. Att bidra till att kunna hjälpa olika människor efter deras behov och önskemål, att få deras yttre att överensstämma med deras inre med hjälp av små förbättringar. Inte förändra utan just bara förbättra. För mig är det också roligt och inspirerade att  jobba med kompetenta, kreativa personer här på Forma Vita  som också brinner för skönhet och estetikens utveckling.

Berätta en fun fact om dig själv

– Jag har deltagit på en hövdingceremoni i skogen i en liten by i Ghana.

Hur ser du på branschens utveckling i framtiden?

– Jag tror det kommer hända massor inom estetiken. Jag tror i alla fall på en fortsatt ökning av behandlingar bland både män och kvinnor i olika åldrar, relaterat till den ökade normaliseringen i samhället. Utöver det tror jag på framtiden kommer bjuda på nya, bra produkter, tekniker och forskning så det ska bli väldigt spännande att se!