KENNYS RESA -COOLSCULPTING

posted in: Uncategorized | 0

 

 

Många av Forma Vitas kunder bokar in coolsculpting som är den enda FDA-godkända, icke kirurgiska metoden för att avlägsna fett och de vanligaste områdena att behandla är flanker, insida knä, haka och mage. Områden där det är svårt att få bort fett oavsett hur mycket man än tränar. Metoden går ut på att man helt enkelt fryser ner området till en viss temperatur och den har visat sig vara mycket framgångsrik.

 

Kenny Solomons, en av våra mest trogna kunder har gjort en coolsculpting med mycket fina resultat och vi ska ta tempen på hans upplevelse.

 

Vad fick dig att välja coolsculpting?

Viktig fråga för mig, jag valde coolsculpting när jag hörde talas om det, och för mig personligen var det den ultimata lösningen för mitt stärka mitt självförtroende och nå mitt kroppsmål.  Det fanns  en verifierad metod för att i slutändan minska mitt fettinnehåll på områden som jag har extremt svårt att klara av.

Hur hörde du om det först?­

Jag hörde först om denna behandling online och jag trodde inte mina ögon så jag undersökte och läste flera artiklar om framgången med denna behandling.

Hur många behandlingar har du gjort?

Jag har bara haft en behandling och effekterna med bara den har varit anmärkningsvärda.

Gör det ont?

För mig gjorde det inte ont, jag kände ett lätt obehag under några timmar i målområdet men det berodde främst på den den superintensiva kylan.

 

Hur känns det efteråt?

Känslan under de första tre veckorna efter ingreppet var något som jag inte känt tidigare, det var inte obehag, mera  som att jag bar en liten vikt runt ryggen, jag antar att det berodde på att de frusna målområdena inte hade fått tillbaka sin rörelse innan fettsläppet började.

 

Är du vanligtvis öppen med dina behandlingar?

Absolut ja, varför inte? Jag tror att om det händer nya saker i vetenskapens värld som fungerar och får mig att må bra så är det något jag skulle berätta för världen och alla mina vänner. Speciellt som det är  icke-invasivt.

Varför Forma Vita?

Jag valde Forma Vita på grund av deras varma hemtrevliga atmosfär när jag kommer dit men mest för att min vän Richard hade rekommenderat det till mig. Sedan dess har jag varit en återkommande kund och kommer att fortsätta att vara det.

Du har haft mycket bra resultat, har du följt någon diet efter behandlingen?

Ja resultaten är fantastiska och mer än jag förväntade mig hittills och har jag inte följt några dietförändringar eller något speciellt men nu när har jag  sett resultaten på mina problem-områden  jag känner mig mer säker på att ta nästa steg för att träna och förbättra mina träningsrutiner.  Det är som om denna procedur har gett mig också en mental boost för att träna och bli starkare och få min rumpa till gymmet, så totalt sett är det som två behandlingar i en. Mentalt motiverande och fysiskt utmanade (älskar det )

Finns det fler behandlingar inplanerade?

– Jag kommer definitivt att överväga att rikta in mig på mina magmuskler, det är en sak jag verkligen skulle vilja göra när jag snart är 40 år gammal. Jag är lite fluffig runt magen, jag tror att det är ganska normalt för män i min åldersgrupp 

Gör du några andra behandlingar på Forma Vita?­­

Ja, jag tar andra behandlingar för att undvika för mycket slapphet i mitt ansikte samt en och annan ansiktsbehandling och PRP för förtjockning av mitt hår, PRP för mig är en religion då mitt hår började tunnas ut och PRP tjocknar och stärker mina hårsäckar och ger mig återigen en självförtroendeboost.  

Stort tack Kenny!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *