KENNY SOLOMONS OM DEN MANLIGA FÅFÄNGAN: “MÄN MÅSTE BLI GLADA”

posted in: Uncategorized | 0

 

 

Nyligen var modellen och entreprenören Kenny Solomoms på besök hos Forma Vita för sin allra första coolsculptingbehandling.

Hej Kenny, kul att du är här. Vad vet du om coolculpting?

Inte så mycket, jag har läst lite och sett före och efterbilder och det verkar vara en väldigt intressant behandling jag ska göra som inte är invasiv (ej ingrepp)  så det låter väldigt bra.

 

Vad är orsaken att du valt denna behandling?

– På grund av ett hjärtproblem kan jag inte träna som förut, det slår lite långsamt och jag måste ta betablockerare så jag  inte att vara fysisk som förr. Det gör mig så, så ledsen att jag inte kan hålla mig i den form jag vill. Jag gick upp i vikt, också under och efter pandemin. Jag tappade lusten att gå och springa som tidigare.

 

Vilka problemområden vill du få hjälp med?

– Rygg, ryggfett och lite på magen också. Jag har gjort en liten operation så det finns ett ställe där fett lätt samlas och jag kan inte få bort den. Det spelar ingen roll hur mycket jag tränar.

Känner du någon som gjort en coolsculpting?

– Nej, jag känner faktisk ingen som gjort det. Men jag litar helt på min läkare, Dr Calle. 

 

Vad förväntar du dig? Hur mycket tror du försvinner procentuellt?

– Cirka 25 % eller mer hoppas jag ska försvinna och jag tror också på en nystart, en kickstart så jag blir motiverad att hålla vikten och träna igen. Jag behöver en push. Det är bra för min kropp då det tar bort fett jag inte vill behålla och det är bra mentalt för jag blir motiverad på ett helt annat sätt. 

 

Tror du att det räcker att komma vid ett tillfälle?

– Vi får se, kanske två tillfällen behövs. 

 

Tror du att det kommer göra ont?

– Ja, kanske litegrann. Den där massagen efteråt kommer nog att kännas men finns det möjlighet att ta en paus tror du? Man ska ju ligga stilla länge. 

Tror du det är en tröskel för män att göra denna behandling?

– 100 procent kommer män att tycka att detta är helt ok, Jag vill gärna visa min resa med coolsculpting hos Forma Vita och jag tror det är många män, speciellt under och efter pandemin som ändrat sin livstil och det får inte vara tabu längre att ta hjälp av behandlingar.  Det ska vara ok att prata om, man måste prata om den manliga fåfängan. Män måste också få bli glada och må bra.  Jag är filterlös och trygg men jag vill att fler män ska bryta tabun. 

Har män blivit öppnare med sina behandlingar?

– Ja, jag pratar om det varje dag när jag är på plats på mitt jobb, om hårtransplantation och jag frågar mina kunder  som kommer och klipper sig och säger, “nu är det dags”. Det är stor skillnad på deras öppenhet nu mot för 10 år sedan och framför allt sista tre åren på grund av covid-19.

 

Tror du det finns en lika stor öppenhet kring fillers?

– Med fillers är det fortfarande lite tabu, men det kommer att bli en bra balans om 10-15 år, då män och kvinnor kommer vara lika öppna för behandlingar. 

 

Tusen tack Kenny! Vi kommer att göra en uppföljning och om någon vill följa dig finns du på instagram som kennysolomons. 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *