KAN MAN FÅ MERA HÅR TACK?

posted in: Uncategorized | 0

 

 

Jodå. Det kan man. Man kan faktiskt få mera hår genom en innovativ behandling kallad PRP. Det finns en massa olika orsaker till att man drabbas av håravfall, avslutad graviditet, stress, dålig kost eller allmänt ohälsosamma matvanor. Det kan också vara genetisk betingat, alltså ärftligt eller bero på att man drabbats av sjukdomen Alopecia.

 

Kort sagt så är PRP är en revolutionerande behandling som använder kroppens egna tillväxtfaktorer för att främja ny hårväxt genom att stimulera folliklarna, alltså hårsäckarna. I en PRP-behandling tas en koncentrerad mängd blodplättar från ditt eget blod. Med hjälp av en centrifugmaskin skiljer vi på plasman med mycket blodplättar från resten av plasman och de röda blodkropparna. Sen gör vi en injektion i skalpen och injicerar din egen kropps plasma. Målet är att stimulera skalpen till att främja hårväxten. Tillväxtfaktorerna fungerar som budbärare och signalerar till kroppens hudceller att sätta i gång med arbetet.

 

 

Det fiffiga här är att detta kommer kickstarta den egna produktionen. Beroende på  stimulationen så sker en ökning av hårtillväxten. Hårsäckarna som har legat i vilofas kan sättas i gång igen och de som är aktiva får extra energi. Men om det finns döda hårsäckar kan vi inte väcka dem till liv genom en PRP-behandling.

 

Numera finns inte bara behandling för det som tidigare var rynkor, uppstramande behandlingar eller slät hud. På en modern klinik bör du kunna få hjälp med olika utmaningar utan kirurgiska ingrepp.

 

Kom in, maila eller ring för konsultation,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *