GÄNGET PÅ FORMA VITA-ANNA

posted in: Uncategorized | 0

 

Nästa person att presenteras är Anna Tholen som jobbar några dagar i veckan på Forma Vita men annats huserar på Forma Vita Falun där hon ständigt är uppbokad och efterfrågad.

 

Vad har du arbetat med tidigare?  

Jag har arbetat som sjukgymnast med neurologiska patienter (både vuxna och barn) samt inom primärvård. Jag har även jobbat några år administrativt på ett företag som tillverkar avancerad utrustning för vägar och flygfält, samt som gymnasielärare i spanska.

 

Vad fick dig att välja yrket?

Efter att ha fått mitt första barn ville jag kunna arbeta främst på kvällar och helger och utbildade mig därför först inom laser och IPL. Det ledde till att jag även utbildade mig inom injektionsbehandlingar, och jag upptäckte att jag trivdes väldigt bra inte bara med att hjälpa människor med huvudvärk och spänningar utan även med att med så små medel som möjligt känna sig gladare och finare. Nu har jag arbetat med injektionsbehandlingar i snart tio år och tycker fortfarande att det är det roligaste som finns! 

 

Finns det någon behandling som du tycker är extra spännande?  

Kombinationsbehandlingar över tid tycker jag fortfarande överraskar mig positivt eftersom resultaten blir så extra bra –  1+1 är ofta mycket mer än 2! 

Vad driver dig på jobbet?

För det första älskar jag att möta människor, och att tillsammans glädjas åt resultatet av de behandlingar vi gör. Jag är också fascinerad över de underverk som går att åstadkomma med kombinationsbehandlingar. Jag tycker det är fantastiskt att dagligen få se resultatet när personer jag behandlat både ser ut och känner sig mer avspända och pigga.

Berätta en fun fact om dig.  

Jag bodde fyra och ett halvt år i Buenos Aires på nitttiotalet, och pratar helt flytande spanska!

Hur ser du på branschens utveckling i framtiden?

Jag hoppas att den nya lagen fortsätter att ge mer seriositet till vårt yrke. Det är bra att det ställs höga krav på oss som arbetar med injektionsbehandlingar, och att våra kunder kan lita på att de behandlas på ett patientsäkerhet sätt. Jag tror också att utvecklingen går mot det vi på Forma Vita alltid strävat efter – att uppnå ett naturligt resultat som snarare syftar till att se ut och känna sig som en gladare, mer avspänd version av sig själv än ett onaturligt förändrat utseende. Produkter och metoder fortsätter att förfinas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *