ETT SYNBART RESULTAT

posted in: Uncategorized | 0

 

 

Coolsculpting har vi pratat om tidigare i ett inlägg där Kenny Solomons behandlade sina flanks och jag vet att många är väldigt skeptiska till om det verkligen funkar. Här har vi en av våra fina kunder som gjort coolsculpting på haka med väldigt fint resultat. Hon ville fokusera på envisa fettdepåer och fick ett nytt utseende. Det lite fiffiga med CS där man behandlar just hakan är att man oftast ser smalare ut generellt, vänner och bekanta frågar om man har gått ner i vikt vilket många tycker är härligt att höra. Hos oss får man ju en gedigen konsultation innan så man vet vad man har att förvänta sig och som jag skrev tidigare så kan man inte heller gå hem, lägga sig på soffan och hälla i sig chips och läsk. Men det är en väldigt väldokumenterad metod för att bli av med just det här envisa fettet.

Jag har själv provat CS på mage och på underarmar med jättefint resultat! Just mage är faktiskt den allra vanligaste behandlingen med Coolsculpting, följt av flanker eller “kärlekshandtag”. Är du nyfiken på om fettfrysning med CS är någonting för dig? 

 

Nu kan du boka en kostnadsfri konsultation (ordinarie pris 500 kr), där du tillsammans med Nanne eller Magdalena går igenom vilket upplägg som passar just din kropp, det kan vara haka, midja, mage eller runt knä, flanker, banana-rolls, vid bh-bandet eller den lilla fettdepån höst uppe vid armhålan och för män även bröst. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *