ETT ÖGONBLICKS LYFT

posted in: Uncategorized | 0

 

 

Många, inklusive jag, upplever att det händer något med ögonen när man åldras. Och med ögonen menar jag att området runt det liksom säckar ihop. Man ser tröttare ut. Detta är något som jag och mina vänner pratar om ibland (nu låter det som om det enda vi pratar vi om är  skönhetsbehandlingar och så är det naturligtvis  inte) men de flesta är runt 45-50 och upplever att de ser trötta ut.

 

Finns det då något att göra utan att göra ett kirurgiskt ingrepp? Japp, visst finns det! För den som vill ha en öppnare blick och  och ett litet ögonbrynslyft kan en MD Codes-behandling fungera, (vi ska prata om vad det är i ett annat inlägg).  Specifika punkter läggs med filler som stöd till muskler och därmed återskapas en balans som ger ett diskret lyft. Det finns även andra effektiva metoder och dessa kan du få veta mer om vid en konsultation.

 

 

Efteråt kan man känna sig lite bedövad av fillern som innehåller bedövningsmedel och vissa blåmärken kan uppstå, som försvinner inom något dygn. Jag måste tänka till om Dr Calle gjort det på mig? Jag har så stor tillit till honom att jag oftast litar på att han ser vad jag behöver göra när jag kommer på besök.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *