ETT ERBJUDANDE DU INTE VILL MISSA

posted in: Uncategorized | 0

 

Burr, i morse var det nästan frost när jag cyklade till T-banan och det var så mycket blöta löv att jag inte vågade bromsa ordentligt. På kliniken är det full fart med erbjudanden, nya och gamla kunder och som vanligt full fokus framåt. Visste du att det förstås finns en hel maskinpark hos oss? Bland annat Coolsculptingmaskiner och maskiner från från märket Venus Concept där vi har två stycken hos oss.

Det är Venus Viva,  en icke-invasiv men effektiv behandling som stimulerar fibroblasterna i huden att göra nytt kollagen och som samtidigt “tightar” upp existerande kollagenfibrer, stramar upp huden, minskar slapphet och förbättrar texturen. Det är en säker hudföryngringsmetod som passar alla hudtyper, även mörkare, utan risk för hyperpigmenering och utförs på Blekingegatan 25. Behandlingen görs i en kur med ca tre till fyra veckor mellan behandlingstillfällena. Tre behandlingstillfällen av ansiktet kostar 7650 kr och t.o.m. 30 nov erbjuder vi dessutom två behandlingar med Neostrata Retinolpeeling utan extra kostnad. Kuren och retinolpeelingen skall förbrukas inom 3 månader.

Hos oss finns sedan finns även Venus Legacy är en icke-invasiv behandling som kombinerar Radiofrekvens (RF) med magnetiska pulser i en teknologi som heter (MP)2. Denna unika kombination kan behandla huden djupt och säkert med optimala resultat. Behandlingarna är effektiva mot fettansamlingar, celluliter, slapp hud och rynkor. Behandlingen utförs på Hammarby Alle 83.

Passa på att använda detta fina erbjudande. En välvårdad hud är själva grunden till att sedan kunna förbättra det man vill förändra med estetiska injektioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *