DETTA MED LÄPPAR

posted in: Uncategorized | 0
Det är någonting med läppar för de oinitierade. Ofta hamnar samtalen om läppar vid middagsbordet när jag och vänner ses. Eller såhär kanske jag ska säga, pratar vi skönhetsingrepp så landar vi alltid i läppar. Jag är väldigt tydlig med mina behandlingar, och berättar vitt och brett om vad jag gjort och ofta, när personer som aldrig gjort ingrepp, vill diskutera är det ofta de “stora ankläpparna” man återvänder till. Det finns ju något väldigt tryggt i det, att raljera över dem, och jag har absolut sett flera helt orimliga läppar med fel proportion till den övriga symmetrin i ansiktet och där behandlaren gått bananas. Sedan är vi tillbaka i vad olika människor tycker är olika snyggt såklart. Och så måste det få vara. Men aldrig någonsin har jag under mina år på Forma Vita sett några gigantiska plutläppar. På mig lade Dr Calle en fuktbooster men det var längesedan, vet inte ens om jag har något material kvar. På bilden är det Angelica som får en liten, mjuk och naturlig markering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *